Nu börjar ditt kreativa år!

Kalenderåret för Calentivity 2011 börjar idag och det är nu du har möjlighet att på ett enkelt sätt utveckla din kreativitet varje dag. Med Calentivity bestämmer du själv hur du planerar dina dagar. Utan några linjer eller inramningar får du anteckna på det sätt du vill, vilket medför att du blir stimulerad till att använda kreativa tillvägagångssätt!

Med Calentivity 2011 blir det roligt att planera dina dagar. Ska du åka till Paris? Rita Eiffeltornet. Ska du åka på en bilresa? Rita en karta med alla sevärdheter och skriv ner och spara dina upplevelser!

Calentivity är mer än en kalender. Den är även en anteckningsbok och inspirationsbok. Med många tomma sidor har du mer plats att skriva på varje vecka. Med inspirerande citat och berättelser om hur människor har varit kreativa, får du tips och idéer om hur du kan förändra ditt sätt att tänka på och hur du kan bli mer kreativ. Calentivity blir vad du gör den till.

Upptäck Calentivity 2011, där planering får en helt ny innebörd!

 

Ge bort en kreativ kalender i julklapp!

Calentivity™ 2011 är en kalender framtagen för att öka din kreativa tankeförmåga. Tack vare att det inte finns några linjer eller inramningar kan du anteckna på ett sätt som passar dig. Kalendern hjälper dig tänka i nya banor tack vare att datumuppsättningen ändras varje månad. Det sätt du antecknar på i januari kommer ändras i februari.

På de tomma sidorna har du mer plats för anteckningar, exempelvis för alla intressanta saker som händer och som du läser om. Som företagare kan du inte bara anteckna när du har nästa möte, utan även vad som hände och vad som sades. Är du mamma eller pappa har du inte bara din vardag att hålla reda på, utan även dina barns vardag. I Calenvitity™ 2011 finns det plats för mer.

Vill du utveckla din kreativitet ännu mer, kan du läsa och utföra de idémetoder som finns i början av varje månad. Där får du enkla tips på hur du gör din vardag mer kreativ!

Ge bort Calenvitity™ 2011 i julklapp till dig själv eller till någon du tycker om och ge både dig och din vän en riktig god och kreativ jul!

Du hittar den här!