Ge bort en kreativ kalender i julklapp!

Calentivity™ 2011 är en kalender framtagen för att öka din kreativa tankeförmåga. Tack vare att det inte finns några linjer eller inramningar kan du anteckna på ett sätt som passar dig. Kalendern hjälper dig tänka i nya banor tack vare att datumuppsättningen ändras varje månad. Det sätt du antecknar på i januari kommer ändras i februari.

På de tomma sidorna har du mer plats för anteckningar, exempelvis för alla intressanta saker som händer och som du läser om. Som företagare kan du inte bara anteckna när du har nästa möte, utan även vad som hände och vad som sades. Är du mamma eller pappa har du inte bara din vardag att hålla reda på, utan även dina barns vardag. I Calenvitity™ 2011 finns det plats för mer.

Vill du utveckla din kreativitet ännu mer, kan du läsa och utföra de idémetoder som finns i början av varje månad. Där får du enkla tips på hur du gör din vardag mer kreativ!

Ge bort Calenvitity™ 2011 i julklapp till dig själv eller till någon du tycker om och ge både dig och din vän en riktig god och kreativ jul!

Du hittar den här!